Güvec, Sigara Börek og Cacik.
Gryte, friterte osteruller og tzatziki.
Dette er noe av det beste jeg kan tenke meg.
Dette er soulfood som lages med kjærlighet.
Brukte vel ca 3 timer fra jeg begynte til maten var på bordet.
1 gul løk, 1 paprika,
1 squash, 2 aubergin,
6-7 poteter, 900 gr oksekjøtt ( ytrefilét)
Det skulle vært lammekjøtt, men det fant vi ikke igår.
Aubergin deles i skiver, saltes og la det ligge i 15 minutter,
så skylles saltet av.
3 bokser hermetiske tomater + 1 boks vann,
nane (mynte), salt, kummin, paprikapulver, pepper,
hvitløkspulver og et tyrkisk blandingskrydder.
1/2 bunt bladpersille.
Neste gang skal jeg ha i tomatpuré, det skal også være der.
Kjøttet brunes i panne og alt legges lagvis.
Jeg brukte ribbeforma og den var kul på.
Steikes i ovnen 200' i 2-3 timer.
I morgen lager jeg to innlegg,
Sigara Börek og Cacik.
Afiyet Olsun.
God apetitt.
Minner om Link your stuff party som varer til midnatt :o)
Nå skal jeg bare slappe av, er så mett enda,
det var himmelsk godt!
Ha en flott kveld videre.
Looks tasty.
SvarSlettIt sure was!
Slett