Sigara Börek - Friterte osteruller.
Du trenger Fetaost og Filodeig ( som til vårruller),
bladpersille, vann og pensel.
Kutt opp bladpersille og bruk en gaffel til å dele opp fetaosten.
Dette blandes.
Filodeigen legges på ett vått kjøkkenhåndkle,
ett og ett lag.
Når pakken er åpnet er det lurt å legge ett vått håndkle over den,
den tørker fort ut og da knekker den ved rullling.
Pensle trekanten med vann,
legg på 1 ss fyll, brett inn hjørnene,
pensle dem og rull sammen som på bildet.
Oppbevar dem under lokk før fritering.
De skal bli gylden brune som smultringer.
Da er du klar til å spise denne fantastiske maten.
Vi hadde det idag også, gryta er enda bedre dag to.
Afiyet Olsun.
God apetitt.
Wonderful blog with a lot of inspiration. The recipe looks super yummy. I'll definitely visit your blog regularly.
SvarSlettHave a nice day, Tinne
Thank you so much Tinne.
SlettSå spennende, må prøves!
SvarSlettVeldig godt også ;o)
SlettOhhh, yummy yummy! I love Turkish food, too. Thanks for sharing (now I'm hungry ;-))
SvarSlettGreetings, Nata xxx
You are welcome :)
SlettEnjoy it.