Translate

mandag 27. juli 2015

Turkish Food Sigara Börek - Tyrkisk Mat Sigara Börek



Sigara Börek - Friterte osteruller.

Du trenger Fetaost og Filodeig ( som til vårruller),
bladpersille, vann og pensel.
Kutt opp bladpersille og bruk en gaffel til å dele opp fetaosten.
Dette blandes.


Filodeigen legges på ett vått kjøkkenhåndkle,
ett og ett lag.
Når pakken er åpnet er det lurt å legge ett vått håndkle over den,
den tørker fort ut og da knekker den ved rullling.

Pensle trekanten med vann,
legg på 1 ss fyll, brett inn hjørnene,
pensle dem og rull sammen som på bildet.
Oppbevar dem under lokk før fritering.
De skal bli gylden brune som smultringer.


Güvec, Cacik og Sigara Börek.
Da er du klar til å spise denne fantastiske maten. 
Vi hadde det idag også, gryta er enda bedre dag to.


Afiyet Olsun.
God apetitt.


6 kommentarer:

  1. Wonderful blog with a lot of inspiration. The recipe looks super yummy. I'll definitely visit your blog regularly.

    Have a nice day, Tinne

    SvarSlett
  2. Ohhh, yummy yummy! I love Turkish food, too. Thanks for sharing (now I'm hungry ;-))
    Greetings, Nata xxx

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.

Thank you for Reading my blog.